Kuchárka: Bravčové mäso
Kuchárka bola zobrazená: 67336x
Kuchárka bola založená: 29.December 2010 10:42
-
Baskické bravčové s fazuľou
Recept na 4 - 6 porcií úžasné pochúťky pre milovníkov bravčového.
-
Bravčová krkovička na korení
Prírodné krkovička pre milovníkov bravčového mäsa.
-
Bravčová pečeň na cesnaku
Ďalšia z variácií na bravčové pečené.
-
Bravčové kocky na kari
Jedlo ktoré zvládne i "nekuchař".
-
Bravčové kocky na paprike
Jednoduchá rýchla večera hlavne pre priaznivcov omáčok.
-
Bravčové kotlety na dezertnom víne
Bravčová pochúťka pre večere v dvoch pri sviečkach. Mäso na víne môže pôsobiť ako afrodiziakum.
-
Bravčové mandľové rezne
Keď mu patríte k milovníkom odrezkov, prinášam recept na trošku neobvyklú úpravu, ktorá zožala obrovský úspech.
-
Bravčové medailónky s ovocnými špízy
Recept na slávnostný obed. Medailónky z bravčovej panenky v kombinácii s ovocným špíz a kari omáčkou. Ovocie môžeme kombinovať podľa chuti.
-
Bravčové medailónky so šampiňónmi
Klasický recept na medailónky, tentoraz pripravované pre deti. Nepoužívame korenia a soli len slabo.
-
Bravčové plátky pod ananásom
Kombinácia ovocia a bravčového mäsa by sme sa nemali báť - ochutnajte tento jednoduchý recept.
-
Bravčové pliecka na jablkách
Voňavé mäso na jablkách. Skvelá sviatočné a slávnostná večera.
-
Bravčové rezne s prekvapením
Pripravte svojim blízkym tieto malé rezne so šampiňónmi a syrom.
-
Bravčové s mandľami v rezancoch
Veľmi dobré je toto jedlo, keď si mäso pripravíme deň dopredu.
-
Bravčové stehno po myslivecky
Vynikajúca kombinácia chutí karí, smotany a bravčového mäsa.
-
Bravčové stehno s broskyňami v košielke
Chutná šťavnatá pochúťka ideálna pre slávnostnú príležitosť.
-
Cesnakové medailónky s hubami
Restované cesnakové medailónky z bravčovej sviečkovice preliate jednoduchú omáčkou z húb a vína. Odporúčame použiť vyššiu plátky mäsa.
-
Guláš z hydinovej pečene
Guláš nemusí byť vždy len z hovädzieho, alebo bravčového mäsa. Skúste napríklad tento.
-
Kung Pao z bravčového mäsa
Veľmi rýchly, jednoduchý a naozaj chutný čínsky pokrm.